Zoeken
  • Rian

Vlieg je met me mee ?


Hallo iedereen,

Hier een allereerste begin van mijn blogpagina. Op deze pagina neem ik jullie mee in het proces waarin ik ben, leef of liever zwem .... zoals het voelt voor mij. Vorig jaar ben ik in een traject gesprongen om mijn yogabusiness te upgraden, zo te zeggen. 'Gesprongen' omdat ik op sommige momenten redelijk impulsief ben en dus gewoon ergens in spring. (Mijn vriend denkt daar anders over.) 'Upgraden' omdat dit traject mij leert om online lessen neer te zetten en aan te bieden op een manier die bij mij en mijn 'ideale klanten' past. Online lessen om een grotere groep mensen te bereiken en te kunnen leren over de vele voordelen van yoga.


En daar begint het zwemmen. Want weet ik wel wat ik wil en met wie en hoe ? Op dit moment best nog wel een vraagstuk. Ik doe al jaren gewoon mijn ding en nu moet ik nadenken over wat ik echt wil en hoe ik dat wil neerzetten. En dat is niet gemakkelijk, maar wel ontzettend leuk. Het geeft me energie. Dus ik vertrouw erop dat als ik nog even doorzwem ik zometeen vleugels uit mijn vinnen ontwikkel en ga vliegen...........Vlieg jij dan met me mee ?

87 keer bekeken1 reactie

Recente blogposts

Alles weergeven

Er was eens